Sunday, December 5, 2010

karOks abes,,,

huhu,,,selama 2 mggu ak kt penang nih,,,da 3 kali kot ak p karOks,,,mula2 ngn geng skypers- aku, rOse, qabiey, sapicx n anum,,,da melalOk abes-abesan da,,,next rOund ngn kak biey, mira, akis n fazli,,,ngn geng2 kak biey la kiranye ak p,,,pastuh yg latest nye semlm,,,


plan jus ak, anum, sapicx n azmil,,,pastuh bertambah peserta lak,,,ecah jOin b4 ktOrg blik kelas,,,kamal (hOusemate sapicx) mmg sure nk jOin but tetiba ms kamal n sapicx ondaway nk mai amek ktOrg,,,tetiba lak kwn2 kamal nk itOt,,,pastuh ak n anum terpaksa lak balik bilik utk amek helmet n key keta cOz kn bwk keta sndri,,,ktOrg nk marah la cOz ms b4 mgrib gatal nk gtau nk mai amek ktOrg nk p ngn pejerO kamal,,,but da cair kOt mekap duk nunggu,,,tiba2 xley amek lak,,,da la keta paking kt palapes,,,jauh,,,kena p amek key n nek motO p palapes utk amek keta,,,pastuh sapicx asyk duk tepOn tny ktOrg kt mn dah,,,cOz dieorg tggu kt petrOnas,,,ak mmg hOt la ms tuh,,,


p mkn lak,,,kt kedai pak husin tuh jus de makanan spesis nasik je,,,ak duk plan nk mkn mee lakna,,,betambah2 la sakit hati ak,,,seb bek azmil ckp kamal n da geng duk blik laen nnt p karOks,,,kalu duk blik skali,,,ak mmg xmau nyanyi da,,,M.A.L.U kottttttttttttttttttttttttttttttt,,,bkn pe,,,sbb ak xknl dieOrg sume tuh,,,azmil n sapicx ak mmg da rapat,,,ok gak la,,,xdOp la M.A.L.U sgt,,,waka waka,,,


ms duk tggu turn nk msuk blik karOks tuh,,,kamal mai kt tmpat ktOrg,,,ak sOund kamal dpn2 azmil n sapicx,,,cian plak ak tgk muka kamal tuh,,,mmg die x besalah,,,cOz kwn2 die tu yg gtau nk itOt las minit,,,die pn jd serba salah jgk,,,sO sapicx, azmil n kamal kn marah kt aku n anum ats sbb M.A.N.G.S.A K.E.A.D.A.A.N,,, hahahaha padan muka kOrg,,,


lps karOks sume tuh,,,azmil pn ckp,,,'kOrg ni sume dtg bulan k??' hahahaha,,,sbb ktOrg bad mud n duk marah2 je mlm tuh,,,cian dieOrg kan?? hahaha padan muka,,,


but seriusly ak hepy sgt kuar smlm,,,mmg bad mud n nk marah,,,but tetap hepy,,,cOz sapicx n azmil ikt je kemahuan ktOrg n layan je kemarahan ktOrg,,,sO rs cOol la jgk,,,heheh,,,mayb sbb P.M.S la kOt,,,biase la awl2 bln nih,,,hahahaha


k lah kOrg,,,byk plak yg ak duk merepek,,,bkn pe jus perasaan bercampur baur kan,,,hehehe neway thank's a lOt tO azmil n sapicx cOz azmil blanja karOks n kOrg fOllow rentak kemarahan ktOrg,,,mmg gentleman lah kOrg,,,muuuuuuaaaaahhhhh,,,jOm lyn our pikca n vidOe sapicx n azmil,,,cau~


sapicx n azmil yg tgh duk feeling abes,,,hahaha


ecah n sapicx,,,anum kt tgh mcm tensen je,,,hahaha

muka duk menelaah lagu2 yg akan d dendangkan,,,tensen semcm je,,,waka waka,,,

kaki sapO la nih,,,buang slipar siap2 cOz ms nyanyi nk kena nek 'stage',,,hahaha sOpa yg jd 'stage' ak,,,

video
sapicx n azmil,,,IN THE END ~ linkin park

video
aku n ecah,,,BERTAKHTA DI HATI ~ faradhiya,,,ni lgu wajib ak kalu p karOk but br ni duk batuk je,,,suara xbrp bes,,,sO kn de backup singer la,,,hahaha



 

No comments:

Post a Comment

cOretan utk aku,,,