Tuesday, April 26, 2011

'MCD1212' dlm kenangan~

ape no plat keta idaman anda??bkn keta idaman but no platnye sahaja ye,,,de keta yg no plat die DAM14,,de nO plat die TAN114,,,dua2 tu mini cOoper yg penah ak jmp d jalanan,,,cun siOt no plat die seyh,,,hik3,,,sy xdOp la smp nk beli nO plat yg se'cun' ituh,,,
dlm hati nih,,,menggeliat2 nk no MCD1212,,,'M' kn p amek kt melaka,,,nevermind cOz da tau nk  ejas ngn sape but!!! 
sy xtau smpat k tak nk amek hurup 'MCD' cOz  skg kt melaka da 'MCB',,,kwn ak ckp dlm tgh taun kOt kuar 'MCD',,,malangnye,,,mayb sy xsempat kOt nk kumpul duet utk nk kuarkan keta pd tgh tahun ini,,,sedey,,,~(Y_Y)~
hajat nk 'MCD' x kesampaian,,,kalu nk 'MCD1212' lgi la,,,1212 tuh nO cun kOt,,,kalu nk bli no tuh mmg abes duet gji 2,3 bulan la beb,,,hahaha,,,tu psal ak nk 'MCD' je,,,mayb nk MCD9383,,,9383 tuh no plat keta mama,,,ntah la,,,rsnye sume nih akn tggl kenangan,,,huk3,,,
nak tau nape ak nk MCD1212??? 
MCD = my name,,,1212 = besday sy,,,
de tak mn2 sugar daddy yg nk hadiahkan sy no plat tuh?? hahaha,,,
apekan daya,,,hajat tak kesampaian,,,xpe lah,,,ia akn menjadi igauan apabila sy memiliki kereta sendiri,,,nk beli keta pn x mampu lgi,,,ni nk bli no plat plak,,,mmg mcdiey suka berangan,,,ala utk hburkan hati sendiri x salahkan kwn2?
kalau la bapak ak seOrg DatOk bandar,,,nak je ak mntk suh die beli no plat MCD1212 tuh,,,hmmm de tak sape2 yg nk belikan no plat ni n tayangkan kt ak???kalau fmly member ak yg beli,,,ak rs bangga sgt2,,,kalau stranger,,,mau sakit hati la serOund 2 beb,,,
wei kwn2,,,blh tak ak nk mntk no plat MCD1212 tu sbg salah satu hantaran perkahwinan nnt??melampau tak ak??no plat je pn,,,hahaha,,,
*awk jgn sentap plak bc entry kali ni ye!!! hik3,,,
kalu awk sentap,,,awk kn bli no ni n buh kt keta awk,,,blh??
p/s:  xde la,,,jus jOking,,,jgn amek siyes tau!!! 
cau~
cun la jgk MAR 1 = mari,,,hik3
WUN 7007,,,blh la~
WEV 15,,,15 tu yg cun nye,,,
TAY 1,,,better than TAH 1,,,hahaha




2 comments:

  1. mc dey kalu JAN 1..lawa dop..ekekekeekek

    ReplyDelete
  2. nape sah??ko pny pakwe nama "jani" k?? hahaha,,,cantek2

    ReplyDelete

cOretan utk aku,,,